Armaris i dormitoris, l’ordre i el descans que et mereixes

Composicions modernes o clàssiques en colors suaus

Tots els mobles d’una casa són importants, ja que desenvolupen la funció concreta per a la qual han estat creats. Amb tot, el que segur que utilitzes cada nit és el dormitori i, òbviament, els armaris que hi ha en aquesta estança, que és on guardes la roba que et poses diàriament. Més que importants, doncs, aquests mobles són imprescindibles, i és per aquest motiu que cal posar cura a triar-los.

Dormitoris amb capçal i tauletes de nit integrats

A la col·lecció 2017-2018 d’Estella Grup hi trobaràs composicions de dormitori modernes o clàssiques, amb diferents materials com xapa natural, ecològica o lacada, i amb estructures de llit, capçal i tauletes de nit integrades. Ah, i models de sofàs que es converteixen en llit!

Armaris fins al sostre i sofàs que es converteixen en llit

Pel que fa als armaris a la revista et mostrem mobles fins al sostre de dissenys elegants i colors càlids, amb la distribució interior que tu desitgis i fabricats totalment a mida.

Et fem la distribució interior de l'armari com tu desitgis

En estructures de llit, et recomanem una base de tipus canapè: el suport d’un bon descans que ajuda a posar ordre a l’habitació, amb els acabats que tu triïs. I amb calaixos frontals o laterals o bé amb tot l’espai aprofitable.

Canapès, la base per al matalàs que et serveix d'espai d'emmagatzematge

I en matalassos, a la revista hi trobaràs quatre exemples d’extraodinària qualitat, la majoria amb viscoelàstica i nucli d’escuma HR. A les nostre botigues, però, hi trobaràs més models. I no deixis de preguntar pels nostres paquets amb base i coixins!

Diferents models de matalassos amb viscoelàstica i nucli d'escuma HR

Des d’Estella Grup et volem recordar que fem els dissenys a mida del teu espai, ja que venim a casa teva a prendre les mides exactes de l’habitació. A més, et fem el projecte en 3D perquè puguis fer-te’n una idea pràcticament exacta de com quedarà la composició abans de fer la instal·lació definitiva. Podràs finançar els mobles que compris fins a 12 mesos sense pagar interessos. I, per últim, has de saber que el transport i el muntatge estan inclosos en el preu i que disposem d’un servei de postvenda que funciona de veritat. Perquè volem que siguis client nostre molts i molts anys!

Passa’t per una de les tretze botigues d’Estella Grup a recollir la revista de la nova col·lecció 2017-2018 o descarrega-te-la en el nostre web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.