Les claus del Feng Shui, l’art de relaxar-se amb la decoració.

Coneixes el Feng Shui, la ciència xinesa de la decoració? En Estella Grup també creiem que la decoració de la teva llar afecta al teu descans i, per això, et portem avui les claus de la decoració amb Feng Shui.

Està demostrat que, determinats colors, espais i formes de decoració ajuden (o perjudiquen) d’alguna manera al descans i el benestar mental de les persones. Així, el Feng Shui no és sinó una ciència (amb origen a la Xina) que estudia com els elements i les energies de l’espai en què ens trobem poden afectar el nostre estat de relaxació i tranquil·litat.

Vols conèixer algunes de les claus del Feng Shui per aconseguir una llar acollidora i relaxant? A continuació, des Estella Grup te les expliquem.

“Espais oberts i lliures per sentir-nos relaxats”:

Segons aquesta ciència xinesa, els objectes i mobles de la nostra llar ens transmeten energia. Per això, és important no tenir massa objectes per mitjà i utilitzar pocs mobles en la decoració de la nostra llar, deixant grans espais oberts pels que pugui “circular l’energia”.

“L’ordre, un requisit fonamental per a la tranquil·litat”:

El desordre i l’amuntegament d’objectes sobre dels nostres mobles poden provocar-nos estrès, ja que ens fan pensar en les típiques tasques domèstiques que tant poden arribar a estressar. Segons el Feng Shui, una casa ordenada és el primer pas per estar relaxat.

“El color dels nostres mobles ens provoca sentiments”:

Aquesta màxima del Feng Shui és una cosa que a Estella Grup defensem fidelment. Està comprovat com determinats colors en les nostres parets o en els mobles de la nostra llar influeixen en nosaltres i poden incitar determinats sentiments o comportaments. Per això, tria colors adequats a cada habitació i cada espai de casa teva per assegurar-te de generar energia positiva amb la decoració de la teva llar.

“Les plantes són el gran aliat de l’energia positiva”:

A més dels mobles i els colors, hi ha un altre element fonamental en el Feng Shui: les plantes, ja que aquestes ens ajuden a generar energia positiva. No obstant això, cal anar amb compte: les plantes han d’estar sempre ben cuidades i sanes perquè compleixin el seu objectiu de manera adequada.

“Adaptar les zones de la teva llar a la seva comesa: el Yin i el Yang”:

Segons el Feng Shui, hi ha dos tipus de zones positives en la teva llar: les zones de relaxació i tranquil·litat (zones Yin) i les zones més actives, en què passarem la major part del nostre temps (zones Yang). Ambdues són importants dins de ladecoración de casa nostra, i cal potenciar-amb els mobles que triem, seguint les normes del Feng Shui que des Estella Grup us anirem explicant més endavant en el nostre bloc.

Des Estella Grup esperem que, amb aquests trucs de Feng Shui, aconsegueixis una casa relaxant la decoració ajudi i potenciï el teu benestar mental i físic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.