Estella Grup – Idees senzilles per Decorar un dormitori Modern

Si estàs buscant mobles a Barcelona per decorar la teva dormitori modern, en aquesta entrada et donem les millors idees perquè aquest espai tan especial brilli com mai. Una de les claus per decorar la teva dormitori modern és la necessitat d’espai i la simplicitat de les formes, per això tria grans armaris que permetin ocultar la major part dels elements que conformen la teva habitació i així quedi net l’espai exterior.

Si no disposes de massa metres quadrats per al teu dormitori, recorre a llits nius o un altre tipus de mobiliari que  Estella Grup pot oferir per solucionar aquest petit problema d’espai. L’elecció de tons neutres per a les parets és una altra de les claus perquè el teu dormitori modern sigui molt més acollidor. Les tonalitats clares permeten facilitar el teu descans, a més de donar major impressió d’amplitud. Els colors cremes, les tonalitats pastel i els blancs i beixos són les millors opcions per a tenyir de color teus mobles a Barcelona.

La possibilitat que ens ofereix el bon temps a la nostra ciutat i il·luminació natural de la qual comptem diàriament ens permet treure tot el millor a aquesta part tan íntima de la nostra llar. Pots aportar un toc desenfadat donant una mica de calidesa tonal a elements secundaris com coixins, aplics del mobiliari o catifes.

Segueix aquests consells per decorar la teva dormitori modern, sense oblidar no trencar aquesta tranquil·litat que aporta la neutralitat dels tons, evitant utilitzar més de tres colors diferents a l’interior de l’habitació. Evita disposar d’elements que realment no vagis a utilitzar o puguis obviar en el teu mobiliari. Recorre al menor nombre de mobles possible, i busca l’espai i la comoditat de tots aquells que vagis a incloure a la teva dormitori de matrimoni.

Quant a l’estil dels mobles, seguim els paràmetres de la senzillesa i la simplicitat. Busca mobles en els quals predomini la funcionalitat i les línies rectes. No sobrecarreguis l’espai, això trencarà el climax de tranquil·litat. Finalment, hem de parlar de la llum.

Treu tot el partit a la il·luminació natural que ens ofereix el bon temps i evita elements que impedeixin això. Els estors són una bona opció per aprofitar la llum que arriba a les nostres habitacions. Per a la nit, recorre a alguna llum funcional que aporti la il·luminació tènue necessària per a un bon descans en el teu dormitorio modern.

Si busques una botiga de mobles a Barcelona que aconsegueixi unir totes aquestes idees per al teu nou dormitori modern, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Troba els millors mobles, en la nostra web www.estellagrup.com 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.