Ja és aquí la col·lecció 2017-2018 d’Estella Grup

Si heu passat per alguna de les tretze botigues que formen part d’Estella Grup ja haureu pogut fullejar el nou catàleg de l’associació amb totes les novetats de la col·lecció 2017-2018.

La revista, de més de 60 pàgines a tot color, està estructurada en diferents apartats: menjadors, tapisseria, juvenil i infantil, armaris i dormitoris i rebedors i auxiliars. En el primer hi apareixen diverses composicions de mobles modulars de tendència moderna, retro o natural. Línies neutres, ferramentes de qualitat i calaixos amb fre. Són composicions amb diferents acabats que busquen treure al màxim profit de la paret del menjador i que permeten integrar-hi els elements tecnològics que necessitis.

Pàgina del catàleg referent a menjadors
Pàgina del catàleg referent a menjadors

En tapisseria hi apareixen les darreres tendències en sofàs convertibles. Sofàs còmodes i de disseny que, a més, tenen espai d’emmagatzematge, es transformen en llit o pots combinar-ne els mòduls per canviar-ne l’aparença. Seients extensibles, respatllers alts per repenjar-hi el coll i tot amb els millors materials del mercat. I no ens oblidem de les butaques relaxants! Si t’hi asseus, no voldràs aixecar-te’n!

Pàgina del catàleg referent a sofàs i butaques
Pàgina del catàleg referent a sofàs i butaques

Pel que fa a la secció juvenil i infantil del catàleg de la col·lecció 2017-2018 d’Estella Grup, hi surten un munt de fotografies en què es pot veure amb detall les composicions més modernes i funcionals d’habitacions compactes i de blocs. En una àmplia varietat de colors vistosos i alegres perquè els teus fills s’hi sentin ben còmodes. Amb el llit integrat o amb pràctiques lliteres abatibles per guanyar espai. A més, també disposem de composicions d’habitacions per a bebès, amb línies arrodonides i colors suaus.

Pàgina del catàleg referent al moble juvenil i infantil
Pàgina del catàleg referent al moble juvenil i infantil

En armaris i dormitoris també combinem, com no podria ser d’una altra manera, la qualitat amb el disseny. Els nostres conjunts tenen línies equilibrades que busquen trencar la simetria sense perdre l’harmonia de la teva cambra. Amb armaris i vestidors fets a mida amb la distribució que tu vulguis. I els canapès, somiers i matalassos més avançats tecnològicament perquè puguis dormir com els àngels.

Pàgines del catàleg referent a armaris i dormitoris
Pàgines del catàleg referent a armaris i dormitoris

A continuació, la revista mostra les darreres novetats en rebedors i mobles auxiliars, com ara taules de centre enlairables i prestatgeries de disseny.

Les darreres pàgines del catàleg les hem dedicat a recordar-te tots els serveis que t’oferim, un dels quals és la realització d’imatges en 3D del teu projecte, perquè puguis comprovar amb exactitud com quedarà abans de decidir-te: es tracta d’una representació virtual feta amb ordinador a partir de les mides reals del teu espai.

No t’ho pensis més! Vine a alguna de les botigues del grup i agafa una revista o descarrega-te-la al nostre web.

A Estella Grup som especialistes en omplir de disseny casa teva. Com a tu t’agradi!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.