Maes Mobel, més de 40 anys al barri del Congrés de Barcelona

Façana del carrer de Concepción Arenal

El fundador de Maes Mobel, Antonio Amenós, va tenir clar des de ben jove que havia de muntar una botiga de mobles a Barcelona. Abans de poder fer-ho, però, gràcies a la seva experiència com a fuster i a la seva visió comercial (i també perquè en aquella època a la ciutat comtal els locals eren molt cars), l’Antonio va començar el negoci familiar de la venda de mobles en un petit local al seu Deltebre natal.

Dormitori i armari d'exposició

Era a finals dels anys 60 i van anomenar la botiga amb el sobrenom de la família de la seva dona, Casa Rafielo. Amb el temps, i després de l’ampliació de la botiga amb la construcció d’un edifici de 500 m2 i dues plantes, l’any 1992 van rebatejar el negoci com a Nou Disseny, nom que encara porta avui dia.

Amb els quatre fills nascuts, tots nois (Antonio, Mario, Sergi i Eduard), a l’estiu de 1974 es va decidir a posar en marxa una botiga al barri del Congrés de Barcelona, al carrer de Concepción Arenal, a la qual va posar el nom comercial de Maes Mobel, combinació de les inicials dels noms dels fills.

Maes Mobel porta les inicials dels quatre fills del fundador del negoci

Antonio Amenós també va ser un dels fundadors d’Estella Grup: seguint la idea d’un grup de compres, va pensar que també seria bo fer-ne un en el sector del moble. I gràcies a la seva coneixença del sector durant el temps que va fer de representant, va implicar en el projecte fins a una quinzena de botigues.

Actualment, la botiga de Maes Mobel la porten els fills petits, Sergi i Eduard; Nou Disseny la regenta el Mario, i l’Antonio s’ha dedicat a fer de representant de mobles.

A Maes Mobel també tenen moble juvenil

Maes Mobel ofereix als seus clients mobiliari de tot tipus: menjadors i tapisseria, moble juvenil, dormitoris, armaris, descans, complements…, i en els darrers anys també ha incorporat el moble de cuina a la seva oferta, així com la reforma d’espais. El moble a mida, la professionalitat dels seus muntadors i comercials, i l’assessorament al client són la seva carta de presentació. A més, com a tot el grup, financen a 12 mesos sense interessos, prenen les mides a casa del client, fan pressupostos sense compromís i realitzen els projectes en 3D perquè puguis veure com quedarà la composició abans que te la muntin a casa.

Cuina d'exposició a la botiga de Maes Mobel

Vesteix casa teva a Maes Mobel!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.