El menjador, l’espai comú més utilitzat

Menjadors de la nova col·lecció 2017-2018

El menjador és l’espai comú més utilitzat de cada casa. És el lloc on es reuneix la família, el lloc de trobada de cada dia després d’un dur dia de feina i d’estudi, la zona en què es comparteixen les vivències i on s’expliquen els desitjos i els neguits. En definitiva, és l’espai que busquem quan volem compartir amb la resta de la família el nostre temps.

És per això que en la nova col·lecció 2017-2018 d’Estella Grup hem volgut cuidar al màxim aquesta àrea de la llar, perquè sigui el més agradable possible, amb mobles de línies senzilles i colors càlids, que transmetin equilibri i benestar al conjunt.

Menjadors de la nova col·lecció 2017-2018 d'Estella Grup

En el nou catàleg hi podràs trobar mobles modulars de tendència moderna, retro o natural. Amb un ampli ventall d’acabats i amb la possibilitat, com sempre, de fer-los a mida. Amb línies neutres, ferramentes de qualitat i calaixos amb fre. A més, disposem d’un model de tirador exclusiu invisible, amb què s’aconsegueix no recarregar visualment els mobles.

Prestatgeries, bufets per a la vaixella, taules auxiliars, taules per al televisor, taula i cadires per als àpats… Tenim tot allò que necessitis per al teu menjador ideal. Ah, i integrem els teus aparells electrònics en els mòduls, perquè puguis gaudir-ne en tot moment!

Menjadors de la nova col·lecció 2017-2018 d'Estella Grup

Des d’Estella Grup et volem recordar que fem els dissenys a mida del teu espai, ja que venim a casa teva a prendre les mides exactes de l’habitació. A més, et fem el projecte en 3D perquè puguis fer-te’n una idea pràcticament exacta de com quedarà la composició abans de fer la instal·lació definitiva. Podràs finançar els mobles que compris fins a 12 mesos sense pagar interessos. I, per últim, has de saber que el transport i el muntatge estan inclosos en el preu i que disposem d’un servei de postvenda que funciona de veritat. Perquè volem que siguis client nostre molts i molts anys!

Passa’t per una de les tretze botigues d’Estella Grup a recollir la revista de la nova col·lecció 2017-2018 o descarrega-te-la en el nostre web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.