Mobles Cáceres, tres generacions de moblistes a la vila de Gràcia

Façana actual del carrer de Terol, 19

A la vila de Gràcia de Barcelona, i des del 1941, hi ha una de les botigues de mobles més emblemàtiques del barri: Mobles Cáceres. Tres generacions de moblistes que al llarg de 76 anys s’han dedicat a oferir les millors propostes qualitat-preu en mobles i decoració.

Façana antiga del carrer de Terol, 19

El fundador de Mobles Cáceres va ser Genaro Cáceres, el qual va començar el negoci en una petita botiga al carrer de Terol, 19; anys després va incorporar-hi un local adjacent del carrer de Verdi, que va fer engrandir la botiga inicial. Els primers anys, cada dia portava el carro de cavalls que guardava a Sarrià i, amb el seu fill Josep i un operari, servien els mobles als diferents domicilis.

Façana antiga del carrer de Terol, 15

Al 1972, el seu fill, Josep Cáceres, va prendre el relleu al capdavant de l’empresa. Als anys 80 va incorporar nous locals d’exposició del carrer de Terol, 10 i 15, a la plaça de la Revolució, 5 (primer com a magatzem i després com a exposició) i a la plaça de la Revolució, 9-11. Posteriorment es va traslladar el magatzem a la seva ubicació present, al carrer del Torrent de l’Olla, 109.

Façana antiga de la botiga de la plaça de la Revolució, 5

Actualment dirigeix el negoci la seva filla, Carme Cáceres, tot seguint el llegat familiar. I una quarta generació ja està traient el cap…

Amb el pas dels anys, a Mobles Cáceres han anat implementant nous formats i noves tendències, actualitzant en tot moment la seva proposta de mobles a mida. En aquest comerç, que també és membre d’Estella Grup, compten amb una àmplia experiència en mobles per a la llar, l’oficina i qualsevol tipus d’ambient, amb dissenys personalitzats i un preu assequible.

Mostra del gènere que té actualment Mobles Cáceres en exposició

En les tres botigues de Mobles Cáceres hi trobareu, a banda d’una atenció càlida i personalitzada de part dels seus comercials, les millors marques de mobles.

En cada un dels seus ambients hi podreu veure una proposta que estigui d’acord amb els vostres gustos i necessitats, a més d’una àmplia gamma de mobles, una excel·lent proposta de decoració i interiorisme personalitzada i dissenyada pensant en vosaltres i el vostre habitatge.

Interior d'una de les botigues de Mobles Cáceres

Així doncs, a Mobles Cáceres estan especialitzats en tot tipus de mobles a mida; fan projectes personalitzats de forma gratuïta; financen els articles d’acord amb les necessitats del client i sense interessos, i compten amb un servei propi i professional de transport i muntatge. A més, ofereixen pàrquing gratuït als seus clients.

Mobles Cáceres, la teva botiga de mobles de confiança a la vila de Gràcia de Barcelona!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.