Mobles Núria, una botiga de mobles històrica a Santa Coloma de Gramenet

Aquesta va ser la segona botiga de Mobles Núria

Una de les botigues més veteranes d’Estella Grup la trobem a Santa Coloma de Gramenet. Es tracta de Mobles Núria, que l’any passat va celebrar el 75è aniversari del seu naixement. L’enhorabona!

Una de les primeres targetes comercials de Mobles Núria

Mobles Núria es va fundar l’any 1941 gràcies a Jaume Nadal Dos, el qual va obrir la primera botiga de mobles que hi va haver a Santa Coloma de Gramenet. Aquest primer negoci es va establir al carrer d’Anselm Clavé, al centre del nucli antic del poble. En un principi, molts dels mobles venuts en aquesta primera botiga es fabricaven en el seu taller.

Un dels primers camions de repartiment de Mobles Núria

L’any 1964 va ampliar el negoci amb l’obertura d’un nou establiment al número 8 del carrer de Wagner, botiga que va dirigir el seu fill, Jaume Nadal Vinués. Tres anys més tard, en el número 13 del mateix carrer, es va inaugurar un tercer espai d’exposició de Mobles Núria.

Aquesta va ser la tercera botiga de Mobles Núria

Actualment continuen funcionant les dues botigues del carrer de Wagner, les quals dirigeix el net del fundador, Jaume Nadal Gavaldà, president d’Estella Grup en el moment present, així com vicepresident del Gremi del Comerç del Moble de Barcelona.

Fins avui tres generacions de moblistes l’especialitat dels quals és el moble a mida i la fabricació pròpia, s’han dedicat en cos i ànima a moblar les llars de Santa Coloma i voltants.

Entre d’altres serveis, a Mobles Núria mesuren les mides de l’espai a moblar a casa teva de forma gratuïta i realitzen pressupostos sense compromís. I tenen servei de muntatge propi. A més, són distribuïdors de les millors marques del sector, entre les quals Amfora, BaixModuls, Kazzano, Planetah, Seres, Rimobel, Glicerio o Chitra.

Pel que fa a la seva presència a Internet, Mobles Núria té una pàgina al Facebook i un canal al YouTube. A continuació podeu veure un dels vídeos que hi tenen penjats, que resumeix molt bé l’esperit de l’empresa.

https://www.youtube.com/watch?v=A3emy8EviLc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.