Muebles Industria, la botiga d’interiorisme i decoració del barri del Carmel de Barcelona

El 1951, Bartolomé Carvajal, l’avi de l’actual propietari de Muebles Industria, va fundar un modest comerç dedicat als mobles al número 360 del carrer d’Indústria de Barcelona. Vint anys després, amb l’objectiu de créixer i de donar pas a una nova generació, es trasllada a l’actual emplaçament, al carrer de Calderón de la Barca, 76, en ple barri del Carmel de Barcelona. Actualment, el negoci el dirigeix Daniel Carvajal, la tercera generació d’aquest negoci familiar.

Com la resta de professionals del moble associats a Estella Grup, Muebles Industria es caracteritza per ser un comerç de proximitat en què la prioritat és el tracte i l’atenció personalitzada: s’adapten a les teves necessitats, t’ajuden a escollir i t’orienten en tot moment.

A Muebles Industria són especialistes a fer mobles a mida. També fan projectes realitzats per ordinador amb qualitat fotorealista sense cost addicional perquè et facis una idea exacta de com quedarà a casa teva. I el transport i el muntatge van a càrrec de personal qualificat. Per descomptat que també pots comptar amb el millor finançament: 24 mesos sense interessos.

Tot i que venen pràcticament qualsevol estil de moble, a les exposicions de Muebles Industria hi trobaràs bàsicament moble modern.

D’altra banda, Muebles Industria té una altra botiga amb el nom de lacolchoneria.com al número 38 del carrer d’Estoril, cantonada amb el carrer de Dante Alighieri, fundada als anys 90, especialitzada en la venda de matalassos, bases i complements.

Adaptant-se als temps actuals, Muebles Industria ha apostat decididament per Internet i les xarxes socials. Així, disposa d’un web ben dissenyat, completíssim i actualitzat amb informació sobre tots els productes que ofereix, un apartat de notícies i una botiga virtual, que permet fer compres per mitjà de l’ordinador sense moure’t de casa. També inclou un xat en viu des del qual es pot preguntar, en directe, sobre qualsevol tipus de dubte que tinguis dels seus productes.

Pel que fa a les xarxes socials, Muebles Industria té presència a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i YouTube. Estan a l’última! Fes-te’n seguidor!

 

ca Catalan
X