Neix Allforhabitat, el nou canal de venda de mobles per Internet

Un moment de l'acte de presentació d'Allforhabitat

La venda tradicional de mobles fa anys que està patint, com altres sectors professionals, una caiguda d’ingressos a causa de l’augment del comerç electrònic. Es tracta, doncs, d’unes conseqüències que han de suportar amb penes i treballs tots i cadascun dels negocis dedicats a la venda de mobiliari directament des dels establiments a peu de carrer de tota la vida, oberts, molts d’ells, fa més de 50 anys.

Així, doncs, el que voldrien els propietaris de les botigues, com ara les que estan associades a Estella Grup, és que els clients tornin a entrar-hi, per poder-los continuar oferint tots els serveis que ens diferencien dels grans magatzems i dels portals de venda exclusiva per Internet: un tracte personalitzat, presa de mides i muntatge a casa del client, confiança, servei postvenda, personal qualificat…

És, per tant, amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps, d’unir el sector del moble i de fer front a aquesta caiguda de negoci, que neix Allforhabitat, el nom provisional d’una plataforma que vol agrupar el major nombre possible de representants del moble (botigues, fabricants, agents comercials i fires) amb la finalitat de constituir la plataforma de venda en línia més important d’aquest sector a l’Estat espanyol.

El dilluns 3 de juliol de 2017 es va fer la presentació del projecte al Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona, davant una sala plena de gom a gom. L’encarregat de conduir l’acte va ser el portaveu de la comissió impulsora, Jaume Nadal, que és també el president de la nostra associació, Estella Grup, i el vicepresident de Gremi de Comerç de Mobles de Barcelona.

Nadal va explicar als presents a l’acte en què consisteix aquesta iniciativa, va introduir la presentació que va realitzar l’empresa que està portant a terme el disseny i implementació de la plataforma, així com l’estratègia que se seguirà per donar-la a conèixer, i també va exposar com es finançarà tot plegat i els costos per a les empreses que vulguin vendre a través del futur portal.

A continuació us enllacem el vídeo de la presentació del projecte.

https://www.youtube.com/watch?v=bvznP44FVmI&feature=youtu.be

Un comentario de “Neix Allforhabitat, el nou canal de venda de mobles per Internet

  1. Pingback: Es constitueix el Consell del Moble, una altra iniciativa per enfortir el sector - Estella Grup - Profesionals del moble desde 1960

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.