Pufs, el complement ideal per a diferents tipus d’espai

Puf amb forma de pera

Segons el diccionari, un puf és un «tamboret molt baix encoixinat, generalment cilíndric». Aquesta definició, però, es queda molt curta, ja que actualment hi ha pufs de moltes formes, materials i mides que han transcendit la seva funció original i exclusiva com a seient per convertir-se en un objecte amb múltiples finalitats. Així, en podem trobar que facin de tauleta auxiliar, d’espai d’emmagatzematge, de llum decoratiu…, o que es transformin en un llit. Amb forma de pera, de cub, plegables…

Puff llit
Puff llit

A Estella Grup disposem d’una gran gamma de pufs, el complement ideal per a diferents tipus d’espai. Així, aquesta classe de seient és apte per al menjador, però també per als dormitoris, sobretot els juvenils, pels seus dissenys moderns i els estampats vistosos. Però també poden quedar perfectes, per exemple, en un racó de l’oficina. L’alta adaptabilitat, el caràcter informal i la comoditat fan d’aquest moble el comodí que combina amb tot i que queda bé a tot arreu.

Pufs plegables
Pufs plegables

Pel que fa als materials amb què estan fets, també n’hi ha una gran diversitat. Així, els que tenen forma de pera tenen un contingut a base de poliestirè expandit o porexpan que s’adapta al pes, recobert per teixit estampat i pell sintètica (polipiel). Els que tenen forma de cub tenen un coberta de pell sintètica i una estructura de tàblex, un tauler fabricat a partir de fibres de fusta humides sotmeses a gran pressió i elevades temperatures, ideal per la seva extrema duresa i per la seva lleugeresa.

Puf LED
Puf LED

Per acabar, volem destacar els pufs quadrats LED. Es tracta d’uns pufs que tenen un disseny molt modern i que estan pensats per il·luminar tant espais interiors com exteriors. A més els pots utilitzar com a seient, taula o tauleta de nit. Estan fabricats amb plàstic de fins a setze colors diferents. A Estella Grup els venem amb un comandament a distància perquè puguis canviar el programa d’il·luminació còmodament.

Vine a buscar el teu puf preferit a les botigues d’Estella Grup o combina’ls a la teva manera!

Un comentario de “Pufs, el complement ideal per a diferents tipus d’espai

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.