Què tenir en compte a l’hora de triar el teu silló

L’estrès diari, la sobrecàrrega de feina o la l’acumulació de de fatiga en les cames i la resta del cos durant el dia fa que quan arribem a casa només ens vingui deixar-nos caure per relaxar-nos, desconnectar i començar a carregar les piles de nou.

Saber triar no només un bon silló sinó el més adequat pel nostre pes, estatura i manera d’asseure’ns-hi és una decisió que et volem ajudar a decidir i per això aquí us indiquem tot un seguit d’informacions que us poden ser útils.

La importància de ser reclinable: aconseguirem un repòs més còmode permetent estirar el cos i obtenir una posició semitumbada.

Orelleres: a més a més de ser un motiu que aporta una estètica més clàssica és un element que ajuda la col·locació cervical en el moment de fer una becaina. La seva absència dona una imatge més lleugera del silló encara que les mides puguin no variar.

Elevador: els models elèctrics poden oferir un servei d’elevació. L’ús principal és el d’ajudar a persones amb diversitat funcional a aixecar-se o reduïr l’esforç de qui els hagin d’ajudar evitant una sobrecàrrega lumbar.

 

2 motors: quan ens interessi buscar postures de descans molt específiques on la posició dels peus i la inclinació de l’esquena hagin de ser concretes és quan ens pot interessar un mecanisme de doble motor on podrem tenir un moviment independent del recolzapeus respecte del respatller ja que les models d’un sol motor ofereixen una obertura sincronitzada de peus i cap o retardada on amb el mateix mecanisme s’eleva primer les cames i tot seguit inclina l’esquena.

Retorn sanguini: diferents models ofereixen una inclinació extraordinària que situa els peus a la mateixa altura o per sobre del cor afavorint el retorn de la sang i permetent una més ràpida sensació d’alleujament.

 

Disposar a casa d’un silló és sense dubte una de les millors opcions per gaudir de la comoditat tan desitjada a casa nostra. És la nostra feina, des de qualsevol dels establiments adherits a Estella Grup, assessorar-te a l’hora de triar el model més apropiat per tu i acompanyar-te mentre proves els diferents models que tenim exposats.

ca Catalan
X