Quins són els mobles essencials per a la llar?

Si estàs pensant en moblar la teva casa i no saps ben bé per on començar, no pots perdre’t aquesta entrada. A continuació, des de Estella Grup, botiga de mobles a Barcelona, ​​t’expliquem quins són els mobles essencials per a la teva llar.

Quan ens vam comprar una casa nova i hem de moblar, hi ha determinats mobles i elements decoratius que no poden faltar-: són els mobles essencials de qualsevol habitatge. No obstant això, moltes vegades no caiem en la rellevància d’aquests mobles i, sobretot, no els escollim tenint en compte la importància que aquests van a tenir en el futur per a la nostra vida diària. Des Estella Grup som experts en mobles de la llar i decoració, i volem ajudar-te a saber quins són aquests mobles que no poden faltar en la teva nova vivenda i quins factors has de tenir en compte a l’hora de triar-los per a la decoració de la que serà la teva llar.

ARMARIS:

Com a mínim, has de comptar sempre amb un armari a cada dormitori per guardar la teva roba, complements, etc. Recorda que, encara que no estigui habitat normalment, el dormitori de convidats ha de comptar amb un armari (pot ser una cosa senzilla i petit), perquè els nostres hostes, quan els tinguem, tinguin espai per guardar les seves coses i se sentin el més còmodes possible.

Per triar-lo, ja t’hem donat una pista del primer que has de tenir en compte: les necessitats i finalitat de cada dormitori. A més, no pots oblidar que l’espai és una cosa important i has de triar un armari que s’ajusti a la mida de l’habitació: ni massa petit, ni massa gran. Finalment, com passa amb tots els mobles de la teva llar, els armaris han de combinar amb l’estil i materials de la resta de mobles i elements decoratius que vulguis situar en els dormitoris.

SOFÀS:

Sens dubte, els sofàs són un altre dels nostres grans aliats a la llar. Un saló sense sofàs és com un cel sense sol, de manera que no podem negar que d ‘aquest tipus de mobles essencials per a la llar (de fet, probablement sigui el moble més important del mateix).

Triar un sofà no és, en absolut, tasca fàcil. Per fer-ho, heu de tenir en compte diversos factors, que van des de la comoditat del mateix (ja que són els encarregats de relaxar-nos durant la migdiada i les estones de descans a casa), fins a l’estil dels mateixos, que, com sempre, ha de combinar amb la resta de la casa (tot i que, en cas que no trobis cap que t’agradi, sempre pots entapissar posteriorment o cobrir-lo amb fundes). A més, recorda buscar sempre que aquest moble sigui durador i resistent, sobretot si tens fills petits o si passes molt temps a casa.

TAULA I CADIRES DE MENJADOR:

Aquest moble és essencial en la teva llar per donar una sensació d’elegància i sofisticació. Encara que la seva utilitat pot ser substituïda per altres opcions (ja que, per menjar, podem fer-ho en taules de cuina o similars), és important que tinguis aquests mobles si vols tenir convidats per menjar o si vols celebrar alguna cosa a casa en el futur.

Per escollir aquests mobles, heu de tenir en compte, primer, que combinin entre ells, ja que de cara a l’exterior es veuran com una peça sencera composta per una taula i diverses cadires. A més, recorda que les cadires de menjador han de ser còmodes i que, com a mínim, és recomanable tenir quatre o sis. Finalment, tingues en compte la mida del teu saló abans de decidir-te per aquests elements, ja que poden menjar-se la meitat de l’habitació si no els esculls proporcionalment a les mesures de la mateixa.

 

Aquests 4 mobles essencials per a la teva llar pots trobar-los a Estella Grup
en diversos estils, mides i materials, perquè el escullis el que millor s’adapta als teus gustos i necessitats. Des de la nostra botiga de mobles a Barcelona estarem encantats d’ajudar-te a convertir la teva nova casa en una veritable llar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.