La tapisseria, molt més que la simple tria del sofà de casa

Sofàs i butaques d'Estella Grup, comoditat a bon preu

Si vols canviar el sofà de casa pel simple fet que el tens vell i ja està, no cal que continuïs llegint aquest article. Escollir el complement de la sala d’estar que utilitzes més estona seguida no és senzill ni ràpid. Però no et volem espantar. Al contrari. Estàs en bones mans! A Estella Grup t’assessorarem perquè acabis escollint el sofà o butaca que s’adapti millor al teu espai i a les teves necessitats. Comencem!

En la revista de la nova col·lecció 2017-2018 d’Estella Grup tenim un apartat exclusivament dedicat a la tapisseria. Les butaques, enteses com a seient individual, hi tenen un lloc predominant. Garantim una gran varietat de models gràcies a la gran qualitat dels nostres proveïdors. A més, no parlem de la típica butaca fixa, que també distribuïm, sinó sobretot de les que tenen el raspatller i el reposapeus abatibles. Algunes s’abaten manualment i d’altres per mitjà d’un comandament a distància. També tenim models que s’alcen de darrere en el moment de voler posar-se dret per facilitar la mobilitat a les persones que la tenen reduïda.

Sofàs i butaques amb raspatllers i reposapeus abatibles

Però en el nou catàleg d’Estella Grup no només hi trobaràs butaques, també hi ha una àmplia mostra de sofàs de dues o tres places de totes les mides i colors. Amb raspatllers i reposapeus abatibles independents en cada seient, amb chaise-longue per poder estirar-te completament com si estiguessis en el llit, o amb espai d’emmagatzematge a sota dels encoixinats inferiors o en els laterals de cada peça, els anomenats sofàs convertibles. A més també hi trobaràs imatges de sofàs llit: la mateixa comoditat d’un sofà normal però amb dos usos.

Sofàs i butaques de la nova col·lecció 2017-2018 d'Estella Grup

Pel que fa als materials, tots són de primera qualitat, tant si parlem de teixit, com si ho fem de pell sintètica o pell natural. I els colors, càlids o neutres perquè t’ajudin a descansar. Tot plegat, amb el millor finançament. Podràs pagar en 12 còmodes terminis sense interessos!

Passa’t per una de les tretze botigues d’Estella Grup a recollir la revista de la nova col·lecció 2017-2018 o descarrega-te-la en el nostre web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.